Helmond, 19 juli 1998

Ik was samen met Enrico bij het optreden in Helmond. Het vond plaats op een activiteitendag die van 12.00 tot 18.00 plaatsvond. Omdat we niet van tevoren wisten hoe laat Close II You zou optreden waren we er om 11.30 al. Toen kregen we te horen dat de meiden pas om 17.00 zouden optreden.

Vr het optreden van Close II You waren en nog verschillende andere artiesten, o.a. de Soca Boys. Maar nadat die voor de vijfde keer Follow The Leader hadden gedaan had het publiek het wel gezien, het werd tijd voor een artiest met een wat uitgebreider repertoire. n keer raden wie... :-)

Om 16.45 kwam dan eindelijk de bus met de meiden aanrijden. De fans drukten zich tegen de hekken om een glimp van de meiden op te kunnen vangen. Geen probleem, er was ruimte genoeg om ze van de bus naar de kleedkamer te zien lopen.

Na een ruim kwartier in de kleedkamer kwamen de meiden
het podium op, en begonnen ze, traditioneel, met hun allereerste single, Nice & Nasty.

Het publiek kwam nu al dichter bij het podium. De meiden waren weer onwijs leuk gekleed, en vooral Natascha trok de aandacht met haar hele witte outfit in de brandende zon.

Marsha had een leuke
camouflagebroek aan met een tip topje.

Nadja had hetzelfde aan als op de megafestatie, zwarte trainingsbroek en een zwart topje. Zij had het dan ook heel warm in de zon. Ze vroeg al na twee nummers om een handdoek voor het zweet.

Ook Sally had hetzelfde aan als op de megafestatie, een zwarte leren broek en een zwart/blauw topje. Zij scheen echter geen last van de warme te hebben, evenals Marsha en Natascha.

Het optreden verliep perfect.
Voordat de muziek van Baby Don't Go begon
zongen de meiden een klein stukje ervan a capella

 


om aan het publiek duidelijk te maken

dat ze echt knnen zingen.

Het maakte in ieder geval een goeie indruk op ons :-)

Na het optreden was het weer tijd om handtekeningen uit te delen.

Sally wilde graag wat uitbundiger op de foto ;-)

Maar na een minuutje of 20
was het toch wel tijd om te gaan...