ReŁnie campagneWil jij Nadja, Sally, Sascha, Masha en Natascha als Close II You nog een keer bewonderen op het podium? Dat kan! De ambitieuze fan Mike van Doorn (18) heeft samen met een goede vriendin een reŁnie campagne opgericht, in de hoop de meiden bij elkaar te krijgen. Hierbij hebben we ook jouw hulp nodig! Wordt lid van de officiele Close II You hyves: www.closetoyouofficial.hyves.nl. Hoe meer animo, hoe beter!

(28-03-2009)

Nieuwe site

Beste mensen, het is zover.
De meiden hebben een nieuwe naam, GTO, en een heel nieuw imago. Daar kan een nieuwe site dus niet aan ontbreken.

www.g-t-o.nl

Tot ziens op de nieuwe site...
Bert-Jan, webmaster@closetoyou.nl, webmaster@g-t-o.nl
(16-03-2002)

Close II You wordt Girls Together Outrageously

Hallo allemaal,

Het is weer een tijdje geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben. Dit komt omdat we druk bezig zijn om de laatste puntjes op de I te zetten.
Onze show die ongeveer 45 minuten gaat duren is helemaal klaar en is echt waanzinnig geworden.
Zoals jullie waarschijnlijk al van Bert-jan gehoord hebben, is er pas een promo optreden geweest waar we 3 nummers van onze show gedaan hebben. We waren behoorlijk zenuwachtig maar het is ons gelukt om de tent op z'n kop te zetten en dat doen we natuurlijk het liefst.
Binnenkort zullen we weer meer gaan optreden en daar hopen we weer wat bekende koppies terug te zien.
Jullie kunnen de optredens op deze site terugvinden.
Het eerst volgende optreden die er staat is (een beetje ver weg om even te komen kijken) in India, daar zullen we voor een oudejaarsfeest een show geven. We knallen in iedere geval goed 2002 in!!!
Zoals jullie weten heten we nu GTO en bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe single, we hebben al heel wat nachtelijke uurtjes in de studio doorgebracht, en het resultaat mag er zeker zijn, wij zijn er erg trots op en jullie hopelijk ook!
Over de single kunnen we nog niet te veel vertellen, maar wel dat hij binnenkort uit zal komen, en jullie zijn natuurlijk de eerste die daar wat over te horen krijgen op deze site.
Dit was het voor nu, ŤŤn ding wil ik nog kwijt allemaal nog bedankt voor het blijven steunen van ons. Jullie zij zeker ŤŤn van de hoofdredenen om door te blijven gaan in de muziek!!
VEEL LIEFS GTO
O ja, niet te vergeten als jullie nog leuke ideeŽn hebben voor de nieuwe site laat deze dan niet ongehoord.(12-12-2001)

Natascha is vandaag jarig !

Meteen na Sascha is ook Natascha jarig, zij is 29 jaar geworden !
Natascha ook jij van harte gefeliciteerd !(17-05-2001)

Sascha is jarig !

Vandaag is Sascha 22 jaar geworden !
Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren !(16-05-2001)

De meiden op de chat

Vanavond waren de meiden met z'n drieŽn op de chatbox te vinden. Een verslag over de nieuwtjes die ze daar hebben verteld zal binnenkort hier op de site verschijnen(15-05-2001)

CHATTEN

STRAKS OM 20.00
CHATTEN MET DE MEIDEN !!!irc-kenners kunnen ook rechtstreek naar irc.quicknet.nl komen, kanaal #closetoyou(15-05-2001)

Geen merchandise meer

De site van Close II You Merchandise, www.fansite.nl, is opgeheven.
Er wordt geen merchandise meer verkocht.(07-11-2000)

Merchandise korting !

Op alle Close II You merchandise, te vinden op fansite.nl of onder de knop winkel, krijg je nu 50% korting !
Mis deze uniek kans niet om lekker goedkoop aan de leukste spulletje van je favoriete meidengroep te komen !
Om supersnel te bestellen kan je ook bellen met Ad Kuipers, 06-51257598.

Bij je bestelling krijg je gratis posters en kaarten meegestuurd !(24-10-2000)

Nieuwe chatzone

Vanaf vandaag staat er een nieuwe chatzone, sneller en betrouwbaarder.
IRC-kenners kunnen met hun eigen programma (Virc, Mirc, Pirch) direct inloggen op irc.quicknet.nl #closetoyou(23-10-2000)

Sally neemt afscheid

Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd, maar ik had even tijd nodig voor mezelf om dingen goed op een rijtje te zetten.
Ik ben inderdaad gestopt met Close II You.
Het was zeker geen makkelijke keuze, omdat Close voor mij een heel belangrijk deel van mijn leven was geworden.
Maar de laatste maanden kon ik me door omstandigheden niet meer voor de volle 100% inzetten, ik was gewoon op.
Voor mij is met muziek bezig zijn en zingen heel belangrijk, dus daar ga in de toekomst ook zeker aan werken.
Wat mijn plannen zijn, weet ik nog niet.
Wel weet ik dat ik alles stap voor stap ga doen en rustig kan bekijken wat ik leuk vind om te doen.
Voor nu, ga ik beginnen in een heel leuke band, met lekkere soul muziek. Wanneer het eerste optreden is, weet ik nog niet, omdat ik eerst nog ingewerkt moet worden (repeteren enzo!) Maar als het zover is, laat ik het jullie zeker weten.
Voor de rest doe ik het heeeel rustig aan. En je kan niet in de toekomst kijken, en dat is ook niet erg, want niks zo spannend om nieuwe uitdagingen aan te gaan en er proberen iets leuks van te maken.
Close II You is voor mij een hele mooie en leerzame tijd geweest, waar ik met trots naar terugkijk!!
Dus het enige wat ik nog kan zeggen is : jullie allemaal bedankt voor jullie geloof in Close II You, want daardoor is een droom van mij ook werkelijkheid geworden!!

Dus voor nu zal het even stil zijn, maar ik zal zeker niet stil zitten!

Heel veel liefs,

Sally


Sally's eigen site is in aanbouw op sally.zlib.nl(20-10-2000)

Close II You in Eygelshoven

Een verslag van Mark Mulders <markensascha@dolfijn.nl>

Hallo Allemaal hier een verslagje van Landgraaf. Om 21:00 kon ik de zaal nog niet ingaan maar zag van boven uit het cafe de meiden soundchecken.Ze speelden met een live band Network. Toen ik de zaal in kon kwamen de meiden naar ons toe. Natascha kwam naar me toe gelopen en zei dat het nu wel dichtbij was voor mij Nadja had me al 2 jaar niet meer gezien en vond dat ik heel veranderd was de meiden gingen even iets eten en zeide dat ze na het optreden nog naar de zaal kwamen wachtte wachtte wachtte 22:40 kwam Network optreden en om bijna 1:00 snachts kwam Close II You ik heb maar 2 nummers kunnen horen omdat de chauffer naar huis wou gaan Close II You begon met "I was made For loving You" en daarna kwam een solo nummer van Nadja "Michel" van Anouk vervolgens zei Natascha en hier komt voor jullie Fleet Wood Mac maar ik moest gaan omdat de moeder van Sascha zei dat ze wel eens naar de site komt wou ik vragen of ze mischien hier wilt schrijven wat Close II You nog meer zong !! Ik hoop dat de meiden nog eens dit optreden doen en dat ik het dan wel helemaal kan zien !!

XXX

Marky


Bij deze wil ik ook de families van de meiden bedanken voor een hele gezellige avond. Het is jammer dat we niet langer konden blijven.

Groeten,
Bert-Jan
(15-10-2000)

Extra domeinnaam

De Close II You Fansite is nu ook te bereiken op www.closeiiyou.nl of voor de luie mensen wiens W-knop allang is versleten closeiiyou.nl(05-10-2000)

Sally verlaat Close II You

Afgelopen week heeft Sally Close II You verlaten.
Ze zal alleen verder gaan, met een eigen band.
Natascha, Nadja en Sascha gaan door met z'n drieŽn. Er zal voor Sally geen vervanger komen.
Het uitbrengen van een nieuwe single is hierdoor ook weer uitgesteld. Over een nieuwe releasedatum kan nog totaal niets worden gezegd want alles begint nu weer helemaal van voor af aan.
Geplande optredens zullen gewoon doorgaan.(30-09-2000)

Benefietoptreden in Eindhoven

Afgelopen zondag hebben de meiden 's middags een benefietoptreden gegeven voor gehandicapten in de sporthal van Sportpark Aalsterweg.(16-09-2000)

Nieuwe single definitief aangekondigd

De release van de nieuwe single begint eindelijk dichtbij te komen. Volgens de nieuwste berichten zal hij in oktober gaan uitkomen. Geen dag te vroeg, aangezien de laatste single tot nu toe, Friends, die niet erg succesvol werd, stamt uit November 1998. Bijna 2 jaar hebben we moeten wachten maar het lijkt erop dat het nu werkelijk zover gaat komen.
De meiden zijn ervan overtuigd dat deze single goed zal scoren en ze weer volop in de populairiteit zullen komen.
Zodra er meer informatie vrijkomt, zoals de naam van de nieuwe single en misschien zelfs een fragment, staan die natuurlijk het eerst op deze site !(23-08-2000)

Close II You op Texel

Een verslag van Elly van den Berg <Elly_van_den_berg@hotmail.com>

Hallo allemaal!
Ik had beloofd dat ik verslag zou uitbrengen van het optreden op Texel. Nou, we zijn vrijdag om 4 uur op de trein gestapt en kwamen daar om 9 uur aan. Toen hebben we vlug ons tentje opgezet en als een haas naar het festival gegaan waar het optreden was.
Natuurlijk liep het een halfuur uit, maar dat mocht de pret niet drukken. Eindelijk was het dan zo ver! In het begin kwamen ze met z'n drieŽn op. Sally, Natascha en Nadja. Daar schrok ik wel van.Sally zwaaide meteen naar mij! Maar toen het eerste nummer (de medley) afgelopen was kondigden ze Sascha aan.
Dat was echt geweldig. Ze herkende me meteen en stak een duim naar me op. Zoals gewoonlijk was het weer 1 groot feest! Maar toen kwam het hoogtepunt van het hele optreden.
We kregen de primeur van de nieuwe single!! Volgens mij heet hij 'don't you know why' maar je moet het me niet kwalijk nemen als hij zo niet heet. In ieder geval, het is een supertof nummer!! En die tekst komt er het meest in voor, ik weet het niet meer.
Toen ze Friends wilden gaan zingen werd er ineens geroepen door de mensen van de organisatie dat ze moesten stoppen. Ze mochten echt geen 1 nummer meer spelen, want het was tijd. Toen mochten ze gelukkig nog wel even met het publiek een praatje maken. Sally en Natascha vroegen meteen waarom wij daar waren.
Dat was natuurlijk voor hun!! Nadja zei zelfs dat we gek waren dat we 5 uur gereisd hadden, maar het was zeker de moeite waard!!!
(06-08-2000)

Nadja is jarig !

Vandaag viert Nadja haar 22e verjaardag !
Nadja van harte gefeliciteerd, een hele fijne dag toegewenst !

Felicitaties kan je mailen (nadja@closetoyou.nl) of laat een leuk bericht achter in het guestbook.(14-07-2000)

Close II You niet op Megafestatie

Tegen alle publicaties en nieuwsberichten in tijdschriften en op de radio in zal Close II You dit jaar niet op de Megafestatie optreden.
Ze hebben besloten niet te komen omdat ze het erg druk hebben met de nieuwe single die volgende maand zal uitkomen.
Aanstaande zaterdag zijn ze wel te vinden in Hilversum in Cafť Sven & Dave. Voor meer informatie kijk je op de agenda.(11-07-2000)

Marsha vertrekt, Sascha komt terug !

Vrijdag 19 mei was het zover. Voor Sascha een belangrijke dag, dit was haar comeback op de bŁhne samen met Close II You. Inderdaad, Sascha is terug bij Close II You en ze is daar erg happy mee.
Goed nieuws voor de fans ?
Niet helemaal, want als een donderslag bij heldere hemel heeft Marsha besloten geen deel meer uit te willen maken van Close II You. Ze vindt het na 3 jaar genoeg geweest en wil iets anders gaan doen. Wat ze gaat doen weet ze nog niet. Ze heeft ons er in ieder geval van verzekerd dat dit haar eigen besluit is en er absoluut geen sprake van ruzie is geweest.
Het vertrek van Marsha heeft Nadja, Natascha en Sally op een idee gebracht en zij hebben Sascha gevraagd om terug te komen bij Close II You.
Dus 19 mei was het dan zover. De meiden begonnen met z'n drieŽn: Nadja, Sally en Natascha. Het publiek in Lewedorp was superenthousiast. Met de hitmix, het eerste nummer van het optreden, stond Sascha nog achter het podium. Voor aanvang van het tweede nummer, Kiss, werd Sascha aangekondigd door Sally en het publiek juichten Sascha Toe. Een beetje onwennig maar met een stralende lach ging ze uit haar dak op het podium en het publiek ging mee. Na afloop even nagepraat en cadeaus aan Natascha en Sascha voor hun verjaardag gegeven.

Sascha welcome back we zijn blij en trots dat je er weer bij hoort !
Marsha heel veel succes, we zullen je allemaal missen. Kom je nog wel een keetje kijken ?

Je kan Sascha mailen op sascha@closetoyou.nl (of vanaf de site). Marsha's mail, marsha@closetoyou.nl (site), zal voorlopig ook nog bereikbaar blijven.

Meer informatie en foto's van Sascha volgen later(01-06-2000)

Close II You voor Enschede

Vandaag is Close II You de hele dag in de studio bij de radio om de telefoon aan te nemen voor mensen die willen meedoen aan de inzamelingsactie voor Enschede.
Een aantal jurkjes van Close II You zijn te koop aangeboden, daarvan zal de opbrengst naar de slachtoffers van de ramp in Enschede gaan.
Kijk hier voor de tussenstand.(23-05-2000)

Natascha is jarig !

Vandaag, vrijdag de 17e, viert Natascha haar 28e verjaardag !
Natascha een hele gave dag toegewenst en vergeet niet in je mail te kijken !

Wil je Natascha ook feliciteren, stuur haar dan een email (natascha@closetoyou.nl) of laat een bericht achter in het guestbook.(17-05-2000)

Marsha is jarig !

Vandaag is Marsha 25 jaar geworden !
Marsha van harte gefeliciteerd en nog vele goeie jaren toegewenst.(27-04-2000)

Live for Life

Close II You was onlangs ook aanwezig bij Live for Life, het benefietfestival voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije.
Zondag 26 maart zal TMF vanaf 20.00 Live for Life uitzenden.
Of Close II You te zien zal zijn is niet bekend maar de kans is natuurlijk groot.(23-03-2000)

Sascha Koninkx terug

Sascha, ex-Close II You, is weer terug. Niet bij Close II You, maar nu als Zass. Haar eerste single Tell Me Why ligt alweer een paar weken in de winkel, en nu is ook haar site online ! Je vind hem op www.zass.nl. Dus ga er eens kijken !(17-03-2000)

Sally is vandaag Jarig

Vandaag is Sally 26 jaar geworden.
Sally van harte gefeliciteerd !
Felicitaties kan je haar mailen (sally@closetoyou.nl) maar je kan natuurlijk ook in het guestbook schrijven.(13-03-2000)

Natascha bij Waku Waku

Natascha was deze week te gast bij Waku Waku.
Haar opbrengst doneert ze aan het anti-stierenvechten comitť.
De concurrentie bestond uit Mireille Bekooij (Koffietijd) en Jac. Goderie.
(02-02-2000)

De studio in

De meiden zijn inmiddels heelhuids teruggekeerd uit Oostenrijk om zich te concentreren op het maken van nieuwe nummers. In de studio wordt hard gewerkt aan het tweede album.(24-01-2000)

Fansite tijdelijk uit de lucht

Vandaag is de server van Tune-In Internet waarop de fansite ook staat, verhuisd naar Amsterdam. De site was daarom gisteren en vandaag de grootste deel van de dag niet bereikbaar. Tijdens de verhuizing is alles naar wens verlopen, alles draait weer goed. Voor velen zal er nauwelijks verschil te merken te zijn, voor anderen zal de site nu een heel stuk sneller werken. Dat komt omdat de server nu op een aanzienlijk zwaarder netwerk is aangesloten.(15-01-2000)

Close II You in Oostenrijk

Op dit moment bevind Close to You zich tussen de sneeuwvlokken van Oostenrijk. Hier worden opnames van Close to You gemaakt en geven de meiden tevens optredens. Na terugkeer wordt gewerkt aan de afronding van hun nieuwe single.
Verder heeft Close to You besloten op korte termijn met hun fans te komen chatten zodat jullie alle vragen over 2000 rechtstreeks aan hun kunnen stellen.
De datum en tijd wordt hier bekend gemaakt, de chat zal ook hier plaatsvinden.(09-01-2000)

Foto's optreden Wervershoof

Vanaf vandaag is de fotopagina met foto's van het optreden in Wervershoof uitgebreid met een verslag + extra foto's van de redactie van Verarie. Een zeer verfrissende nieuwe kijk op een avondje Close II You en dus zeker een aanrader om eens aandachtig te lezen.(20-12-1999)

Laatste optredens van dit millennium

Op de agenda zijn vandaag de laatste optredens van dit millennium bekendgemaakt, dus wil je de meiden nog een keer bezoeken ga dan snel kijken !.(14-12-1999)

Close II You verliest

Vanavond waren de meiden te zien bij Hints. Deze keer tegen De Sjonnies. Helaas hebben de meiden verloren...
De eindstand was 125-60 voor de De Sjonnies.(09-12-1999)

Interview met Sally

Gisteren had Sally een interview met Andrť van der Linden van het Udens Weekblad. Ze spreekt onder andere over de comeback die Close II You volgend jaar zal gaan maken en over de nieuwe muziek. Lees het interview zelf.(08-12-1999)

Donderdag 21:06 uur Hints

Donderdag 9 december a.s. zullen de meiden wederom bij Hints te zien zijn. Deze keer nemen ze het op tegen De Sjonnies, bestaande uit Ronnie
Ruysdaal, Konstantijn Ruysdaal, Friso Ruysdaal en Mathijs van den Brink.
Stel dus allemaal je videorecorder alvast in !
Showview 108559118.(06-12-1999)

Close II You Mailinglist

Gisteren is een nieuwe editie van de mailinglist verstuurd. Wegens een foutje op de voorpagina bij het inschrijven, zijn aanmeldingen die tussen nu en ongeveer twee maanden geleden zijn gemaakt niet geregistreerd. Heb je dus geen mailinglist ontvangen maar had je je wel ingeschreven, schijf je dan alsnog in. Het probleem is inmiddels opgelost dus inschrijvingen worden nu wel goed geregistreerd. Excuses voor het ongemak.(04-12-1999)

Close II You bij Radio 8FM

Vandaag waren de meiden bij Radio 8FM Brabant. Er zijn in de studio een paar foto's gemaakt, die te zien zijn op de website van Radio 8FM, www.8fm.nl.(03-12-1999)

Optreden in Utrecht

Op zaterdag 27 november was er in Utrecht een optreden van Close II You bij Studentenpop. Ze traden op in splinternieuwe witte kleding. Voor meer informatie kan je kijken op de fotopagina van dit optreden.(28-11-1999)

Optredens in Delft en Zoetermeer

Gisteravond waren de meiden de vinden in Dansschool Wesseling in Delft, bij de Miss Delft op Zondag verkiezing. De presentatie was in handen van DaniŽlle Overgaag, en al die mooie vrouwen bij elkaar maakte het heel gezellig. Het optreden sloeg in als een bom, het publiek ging uit z'n dak. Daarna op naar Zoetermeer voor nog een optreden, Dance & Dinner Mauritius. Toen de meiden het podium opliepen was het duidelijk dat ze schrokken van de grootte van de zaal. Het publiek was zeer meegaand en daardoor werd de boel waanzinnig gezellig. Foto's van de beide optredens zijn te vinden op de fotopagina.(31-10-1999)

Close II You in Beesd

Vanavond waren de meiden te vinden in discotheek De Rodenburg in Beesd. De vonken sprongen van het optreden af, en als extra verrassing was Sascha Koninkx ook aanwezig ! Uiteraard werd zij op het podium even in de aandacht getrokken, wat leidde tot een emotioneel moment voor zowel Sascha als de andere meiden. Foto's van dit optreden staan hier.(30-10-1999)

Close II You bij Hints!

4 november a.s. zijn de meiden te zien bij Hints, dus zet je videorecorder vast klaar als je het niet kan zien ! De uitzending is om 9.05 uur op Nederland 1.(29-10-1999)

Nieuwe single aangekondigd !

Het hoge woord is er dan eindelijk uit : de nieuwe single gaat in januari verschijnen ! Hoog tijd, want de laatste single, Friends, is al bijna een jaar oud. De naam of het genre van het nieuwe nummer zijn nog niet bekend gemaakt, dus hou deze site in de gaten want al het nieuws vind je hier het eerst !(23-10-1999)

Close II You bij Telekids

Vandaag waren de meiden kort te zien bij de laatste uitzending van Telekids met Carlo Boszhard en Irene Moors. Na 10 jaar besloten zij het voor gezien te houden. Er werd een kort stukje van een eerder optreden van de meiden uitgezonden, waarin ze Hold Me Now zongen.(02-10-1999)

Grote veranderingen Close II You Fansite

Na een grote ommezwaai in de groep achter deze site zijn er van de 6 leden nog 2 over, namelijk Erik Bas en ikzelf, Bert-Jan de Lange. Samen gaan wij ervoor zorgen dat deze site nog lang zal blijven bestaan. Wanneer de Nederlandse versie van de Fansite klaar is, zal Erik Bas zich gaan concentreren op de aanbouw van de Engelse versie, speciaal bedoeld voor buitenlandse fans.(01-10-1999)

Sitenieuws

Er zijn 4 pagina's met foto's en 7 wallpapers van optredens met Sascha bijgekomen.

Er is weer een lid bij op de webring !

Nieuw plaatje op de voorpagina gezet bestaande uit 4 foto's van het optreden in Hilversum.

Nu ook wallpapers van Woerden online !

Foto's van Woerden online.

Yeehah nog meer wallpapers !

Foto's vliegbasis Volkel online, en een nieuwe wallpaper toegevoegd.

Foto's van het optreden in Wervershoof staan nu online.

De agenda is uitgebreid met de laatste optredens van dit jaar.

Voortaan kun je hierboven ook automatisch je abonnement op Close II You Newz opzeggen.

Foto's van het optreden in Utrecht staan online, evenals een paar nieuwe wallpapers van dit optreden.

De chatzone is vernieuwd met een snellere chatbox en nu de mogelijkheid om in een apart scherm te chatten zodat je door kan kijken op de site terwijl je aan het chatten bent.

Het guestbook is nu opgedeeld in pagina's met instelbare lengte.

De agendais bijgewerkt.

De voorkant van biografie is vernieuwd. Een menubalk is geplaatst voor meer overzicht.

Download is uitgebreid en opgedeeld in aparte stukken, en de plaatjes zijn betere kwaliteit.

Optredens Delft en Zoetermeer staan op de fotopagina.

Foto's van het optreden in Beesd zijn online, evenals 3 nieuwe wallpapers daarvan.
De webring verwelkomt haar achtste lid.

Twee nieuwe leden hebben zich bij de webring aangemeld. Twan en Arie van harte welkom !

De agenda is bijgewerkt.

Bij download staan 4 nieuwe wallpapers.

De chatzone is nu weer beschikbaar om te chatten met andere fans of met Close II You zelf !

Foto's van het optreden in Hilversum staat online !

Bij download vind je onderaan 2 nieuwe wallpapers van het optreden in Deventer.

In het weekend zijn er 8 nieuwe pagina's met optredens toegevoegd op de Clipart Gallery. De optredens waarvan de datum bekend is zijn toegevoegd aan de foto's-p